onsdag 26 april 2017

Välkommen hit!

Hej och välkommen, kul att du hittade hit! 😄 Här i bloggen hittar du instruktioner, tips och idéer så att du på bästa sätt kan använda digitaliseringens möjligheter i ditt dagliga arbete med barn och unga.

Efter som G Suite for Education är nytt för oss alla i Söderköpings Kommun kommer mycket att handla om det. Kanske kan andra från andra professioner och Kommuner också hitta något matnyttigt. En supersida för att få koll på just Classroom är Googles eget Hjälpcenter

I bloggen kan du söka efter specifika inlägg eller kolla via arkivet och etiketter (eventuellt kan du behöva klicka på de tre strecken uppe till höger för att hitta dessa beroende på hur stor din skärm är). Genom att prenumerera på bloggen får du ett mail varje gång det händer något här och du riskerar inte att missa något.

På vår YouTube-kanal, Söderköping IKT, finns de filmer jag gör samlade. Filmerna är korta och förklarar diverse moment steg för steg. Pausa och titta flera gånger om det går för fort.

Mitt motto kring IT är att  "Det spelar ingen roll att det går att göra, är det inte lätt så görs det inte i alla fall". Min förhoppning är göra det enkelt och roligt att komma igång och se möjligheterna med IT. Ha en fin dag och glöm inte att i Google är allt en länk - Delningstänk!


MVH
Jonna Rådegård
Övergripande IT-pedagog och Skoldatatekansvarig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar